Nu är julen äntligen över

och snart är det nytt år. Idag har det varit ruskväder mulet och sådant där småsnö som nästan gör ont när det kommer i ansiktet. Jag och Jennifer trotsade detta och tog våra ädla springare (Fella och Myggan) och red en ganska lång skogstur. Hästarna var med på noterna och tyckte att det var superkul att få vara ute och springa. Idag kom jag och Fella iallafall under alla grenar så det gick att ta sig fram utan att Fella var tvungen att skutta in i snötyngda grenar. Han och Myggan kunde inte komma överens om vem som skulle gå först för de ville det båda två. Fella blev så ivrig och tyckte att Myggan skulle flytta på sig så han bet henne i rumpan vilket inte var så populärt. Ja visst är det härligt att rida ut även när det är busväder när hästarna är pigga, glada och ystra. Det blir nog en tur i morgon också och då ska Jennie få följa med.
Nu ska jag gå ner och natta hästar, kaniner och höns sedan blir det mys i soffan med sambon, ost och vin mumms.

Äntligen vinter

Hej där ute i snön. Visst är det härligt? Ja jag vet jag har inte skrivit på länge men tiden räcker inte till. Har nu börjat jobba halvtid och det funkar bra. Jag hade så många semesterdagar kvar så jag fick ta ut en del nu. Så jag har nu semester fram tom den 14/1 förhoppningsvis vet jag lite mer om framtiden då.
Igår var jag ute med Fella, Jennifer och Myggan i snön. Träden var nertyngda av snö och Jenniefer och Mygga klarade sig under med det gjorde INTE Fella och jag. Jag fick varje gren i halshöjd och när jag böjde mig framåt så lättade jag j sitsen och Fella tyckte då att han skulle busa. Den lille filuren vi var helt nersnöade men kul var det! Jag fick gå av när vi inte kom fram längre och när vi kommit ut ur värsta vegetationen satte jag upp igen. Fella var på tårna hela tiden för han tyckte att det var så kul med all snön. Han bockade, gick på tvären och höll på men samtidigt lyssnade han faktiskt på mig och tog inte ut svängarna för mycket utan sådär lagom så att det var kul.
Brr det är kallt nu man är liksom inte van. Berra vill knappt gå ut och stridisarna har fått flytta in i stallet så att de inte fryser ihjäl.
Idag blir det vart i snön igen med hästarna och sedan måste vi få klart i köket nu är det bara tapeter och lite lister som fattas. Det blir supersnyggt tycker vi iallafall och det är ju viktigast.

Kram på er och gå inte vilse i snön
 

RSS 2.0