Clinic Fingerkulla

Har varit på clinic för Per Larsson i helgen med Fella. Det är alltid roligt att vara på äventyr med Fella eftersom han sköter sig så väl. Tyvärr passar inte hans sadel längre men det löste sig efter att vi fick låna en sadel. Den var helt super att rida i och Fella trivdes också med den. Nu är det "bara" att köpa en ny sadel men var finns pengarna? Skulle behöva ha ett extraknäck som täckte hästutgifterna tar tacksamt emot förslag.
Molly och Jennie var iallafall glada när deras grabb kom hem. Molly hade skrikit efter honom och blev lugnt först när han kom in i hagen. Vad roliga de är hästarna de är så sammansvetsade och blir helt upprörda om någon inte är där. Fluke skrek han också när vi kom hem eftersom han saknat matte. Våra djur är lite larviga men vi får skylla oss själva för det är ju vi som har format dem. Det är dock skönt att jag återigen fått bevis på att jag har en superhäst. Det bästa berömmet jag fick var iallafall att Per tycker att det är kul att se jag tycker så mycket om Fella. Inga problem att göra det men jag tycker ju om Jennie och Molly med. 


PÅSK OCH VÅR I LUFTEN

visst är det härligt men jag jobbar i helgen så det blir inte så mycket utevistelse för mig. Jag som skulle vilja göra ordning i hagen så att hästarna fick det lite trevligare. Idag har vi varit hemma hos mina föräldrar och det var kul. Grabben åkte in till stan för att vara med en kompis. Nu ska vi gå och lägga oss och vänta på att grabben ringer och vill bli hämtad. Jag är orolig för första gången sedan han blev tonåring. Han har mest varit hemma eller hos sin flickvän förut men nu har det tagit slut och det spritter visst i benen på honom och det är ju både på gott och ont. Jag vill ju inte verka som en hönsmamma men det är lite oroligt i mitt modershjärta. Godnatt i morgon är det jobba som gäller
GLAD PÅSK ALLA VÄNNER!!!


RSS 2.0