I hate lera...

och det gör hästarna med. Jag mår så dåligt och se dem gå i hagen när det är skitigt och surt. Fast vad gör jag det finns liksom inga alternativ just nu. Jag längtar till nästa år då vi förhoppningsvis får låna en stor hage. Jag får bita ihop och göra det bästa för hästarna. Jennie och Fella är ju högdjuren i hagen. De står oftast i lösdriften och de andra får inte komma in. Vilka hästar jag har tur att de är så snygga och vackra. Ponnierna står utanför och tittar.
Har nu börjat att arbetsträna och det går faktiskt bra. Känner mig bara så onyttig när jag går och minglar på arbetet men ofta kommer det in någon arbetskamrat och då sitter vi och har lite social samvaro och det är ju trevligt. Jag var iallafall välkommen tillbaka och det känns skönt.
Vi håller ju på och renoverar hemma. Har nu lagt golv och ska i veckan får nya köksluckorna det ska bli spännande. Skulle helst vilja hinna måla taket innan så det får bli i morgon.
I fredags tänkte jag och sambon ha lite mysigt och titta på TV:n men Berra såg till att vi fick åka till Valla djursjukhus i stället. Jag trodde att han blivit påkörd för han ville inte stödja på vänster bakben och jag fick inte känna på benet heller. Som tur var så var det ingen skelettskada utan Berra den lille terroristen hade varit i slagsmål med en annan katt. När vi skulle gå från veterinären så hade vi förstås inga pengar hann liksom inte sätta över några slantar och vi skulle inte få med oss katten hem om vi inte betalade. Som tur är bor sambons syster i Linköping så han fick åka till henne och låna pengar. Puh skönt att vi inte fick åka hem utan Berra för det hade inte vi klarat av.
Nu ska jag försöka att skriva ett tal till min käre far som fyller 70 år på fredag. Kan inte förstå att han är så gammal för det ser han faktiskt inte ut att vara. Ha det gott...

RSS 2.0