Vilse i svampskogen

nu har det hänt igen. Jag har gått vilse. Fluke och jag skulle gå ut i skogen och plocka svamp hade vi tänkt. Alla (nästan) på jobbet pratar om hur mycket svamp de har plockat så jag tänkte inte vara sämre. Till en början visste jag var vi var men efter en halvtimme var vi helt lost. Fluke har ju den förmågan att fastna i ris och runt träd så det var lite svårt att koncentrera sig på var vi var och var svampen var. Det verkar som om svamparna gömmer sig i mossan när vi är i farten. Ja vi hittade iallafall litegrann och eftersom sambon inte äter svamp så var det helt lagom till mig. Vi hittade hem till slut och vi hade bara irrat runt litegrann så det var lugnt.
När vi kom hem tog jag och Fella en liten tur i skogen Skulle egentligen har ridit lite längre men pga förvirringen i svampskogen blev den inte så lång. Sitter nu och tittar på idol i morgon blir det jobb igen och nästa lördag clinic för Staffan igen.
Var så nöjd med Fella i söndags på clinicen. Kul att Staffan tycker att jag har en bra häst med kapacitet det gäller bara för mig att skärpa mig och ge järnet. Team Jonslund ska visa framfötterna mer och mer (nu skröt jag litegrann).

Nytt jobb och TV-kändis!


Började nya jobbet idag på kirugmottagningen. På lunchen var vi och lyssnade på politiker som Vårdförbundet bjudit in. Helt plötslig trodde jag att jag blev anfallen av ett marsvin men det var en journalist som tryckte upp en luden mikrofon i ansiktet på mig. Det vara bara att säga vad jag tyckte.
Jag står för det jag sa men herregud så jag pratar och hur ser jag ut! Tur att vi går mot mörkare tider...

RSS 2.0