LU - vilken katastrof

ja det har varit jobbigt hela veckan. Sambon och en annan herre var enda nere i Motala och hämtade kaninburar. Förra fredagen var de och byggde burar och sambon lyckades få in en grad i ena ögat och fick inflammation i ögat på köpet.
Igår fick han bära kaniner hela dagen - vår Gobbe fick 94 p - och idag möttes vi av beskedet att tennishallen hade rasat ihop. Vet ännu inte om Gobbe lever eller ej. Ja jag vet att det bara är en kanin men ovissheten över var han är...
Lilla Gobbe vår fina Belgiska jätte hoppas att han sitter i ett hörn och skuttar fram till oss i morgon när vi åker till Rosvalla men jag börjar att tvivla.
Det skulle ju vara en bra dag idag då sambon fyller 40 år men varken hans föräldrar och syskon eller mina föräldrar kunde komma pga vädret. Vilken skitdag varför hände allt idag när det skulle bli en bra dag för sambon.
Jag blir så hímla ledsen....

Det här med jobb...

Nu är jag sjukskriven igen. Det blev för mycket att behöva stå i ett dammigt arkiv och sortera journaler. Det kan väl tyckas simpelt men det är så mycket annat runt omkring som strular för mig och då blir det för mycket. Jävla skit jag som trodde att jag var med i matchen igen men, men jag kan ju inte få allt. 
När kommer snön och försvinna tror ni? Jag tror att det blir mer snö för det satt en domherre vid fågelbordet och det är ett tecken på att det blir snö.
Nu sitter jag här i soffan tillsammans med katten Honung ska gå ner till kusarna och natta dem.
Godnatt
Jag har bytt design på bloggen därför att det är ju alla hjärtans dag snart och vi behöver lite mer kärlek tycker jag.
Love you all


RSS 2.0