Skulle faktiskt vilja att det blev lite kallare..

..för det är ju så himla lerigt överallt. Mina hästar förutom lilla Molly rullar sig inte men ponnierna så de ser ut. Igår klippte jag dem och Molly så jag hade hästhår precis överallt. Jag plockade hår som satt fast mellan tänderna och det var bara att duscha av sig efteråt för jag höll på att bli tokig. Hästarna blev rätt så fina om jag får säga det själv. Jennie och Fella slapp för de har så kort päls.
Ska snart åka till hovslagaren med Jennie och Molly. Är lite nervös för jag vet att Jennie har en snörstump under en sko. Ja hon fastnade i linan som Fluke har när han är ute och den kilade sig fast under skon. Tur att Jennie är cool för hon stod stilla medan jag skar av linan. Ibland har man iallafall lite pli på hästarna som tur är.
Ja ja tiden går fort och på måndag ska jag börja arbetsträna och det ska nog gå bra (tror jag). Det känns lite pirrigt då jag varit borta länge och jag undrar vad folk ska säga om mig och att jag varit sjukskriven.
Nej nu är det dags att fixa mat för snart är sambon hemma. Hejsvejs


Fella - king of Jonslund

I fredags red jag lektion med Fella han var superduktig. Han gick i en fin form och Ulla som jag tränade för tyckte att Fella var jättefin. Hon är hela tiden förundrad över att han kan så mycket och bara är fyra år. Det Ulla inte kan om hästar i allafall inom dressyrgenren får plats på min vänstra tumnagel. Så gissa om jag är stolt över min prins.
I söndags kom en ny häst till stallet. En 10-årig C-ponny och igår fick Fella och han gå tillsammans utan tanterna. Det gick fint så jag och sambon testade att släppa in tanterna idag men det gick inte bra. Fella försvarade sina damer och Uxis som ponnyn heter fick inte komma i närheten. Det slutade med att damerna fick gå tillbaka till sin hage och då lugnade Fella ner sig med en gång.
På kvällen åkte jag och red Fella på utebanan. Vi red även på ett grönt fält och det var så ljuvligt att rida i höstsolen på sin ädle springare. När vi gick tillbaka tilll transporten fick Fella gå förbi en stor ligghall med tjurar och några kalvar. Fella stannade och tittade förundrat över vad de var för några det såg ut som om han tyckte att det verkade intressant. Tänk om han kunde tala.
Nu har hästarna kommit in och fått lite mat. Snart ska jag gå ner och natta dem men först ska jag ta det lite lugnt med Fluke och Berra i soffan. Vad slö jag är egentligen....

RSS 2.0