Vad varmt det är!

Jag tror att jag håller på att smälta bort och det skulle väl i och för sig inte skada att göra det litegrann. Katterna ligger helt utslagna på golven och Berra är rent ut sagt vansinnig på att han inte får gå ut för mig. Jag är så rädd att han ska komma ivägen för slåtterkniven när de ska slå hö utanför oss. Har varit med om att förlora en katt på det viset och det var inte kul.
Hästarna står nere vid sjön och har det skönt. Jag är ridsugen men samtidigt tycker jag att det är lite taskigt att rida när det är så varmt jag väntar iallafall till kl nio i kväll för att se om det är svalare då.
Förra helgen gjorde jag och Fella tävlingsdebut. Det var en träningstävling och Fella var helt enkelt helt super. Det finns inget som jag kan säga som han gjorde fel. Jag däremot är ju helt disträ jag rider tvärs över ridbanan i railworket i horsemanship och det blir lite konstiga vägar men jag tar på mig det helt och hållet. Vi ska nu träna på eller framförallt jag på att rida bättre vägar. Var på onsdagen och tränade galopp och att göra jämna volter. Micke sprang och satte upp koner och vi red mellan dem och det funkade bra.
Vi tar det lite piano huvudsaken att det fungerar mellan oss. Jennie har fått nya skor så jag har några vänner som vill komma och rida henne det ska bli skönt att ha någon som rider henne så att jag kan ägna mig åt Fella. Jag har ju lite dåligt samvete vad det gäller Jennie men man kan ju inte hinna allt.
Ha det så bra och simma lugnt

Fella dricker vatten -------Jennie drömmer --------Fella går lös på saltstenen

Äntligen lite sol

Ska nu skriva litegrann. Jag är inte så sams med min dator då den laggar hela tiden så jag får skriva fort så kanske det går. Nu har äntligen hästarna fått komma ner i sommarhagen. Tyvärr har ju vädret inte varit det bästa den senaste veckan men de klarar sig det är värre för mig som är så orolig för dem hela tiden. Ska nu ladda med Fella så att vi kan vara med på träningstävlingen på söndag. Ska bli kul och se hur det går för oss tyvärr har jag ju en benägenhet att bli så jädra nervös även om det bara är träning.
Hoppas nu att det är några fler som kommer och tävlar nu när vi ordnat en tävling. Men vi får väl kämpa på vi som kommer. På torsdag ska vi hämta nya bilen så jag väntar med spänning på det.
Fluke har blivit så duktig han kan gå lös nu när vi är ute och går och han lyssnar mer på oss än tidigare. Troligtvis har sprutan effekt trots allt. Ska bli kul och se hur det fungerar när grannhundarna löper.
Nu ska jag och Fluke gå ner till hästarna och se hur de har det. I morgon åker nog Fella och jag och tränar trail det ska bli intressant då vi inte gjort det förut.
Ha det så bra hoppas att solen fortsätter att skina på oss....


RSS 2.0