Nyköpings charmigaste hund???



Rösta på Fluke på www.succe.nu

Visst är han charmig det lilla livet?


Vad det är härligt med sommarkänslor

Förra sommaren hade jag inte känslor för. I år är det mycket bättre. Håller som bäst med att "skola in" hästarna i sommarhagen. Törs inte släppa dem helt med tanke på att damerna är gamla och Fella äter som en häst (hihi). Ger dem lite profylax mot fång (jäst o betfor). De är väl inte så värst glada i det men det ska vara bra. Jag har fått ett nytt jobb. Kirurgmottagningen är det som gäller i september. Bara dagtid det ska bli underbart att ha alla kvällar och helger lediga. Jag kommer att ta några extrapass på 3:an för jag trivs där även om det är tungt men personalen är så himla bra. Nu ska jag gå och lägga mig för i morgon är det upp tidigt som gäller och fortsätta inskolningen i sommarhagen.

Var är våren???

Click to Mix and Solve
det kan man undra. Fast det har ju varit många fina dagar och framförallt kvällar de senaste veckorna. Har en väninna som börjat att rida Jennie och det är så roligt att ha lite sällskap ut i skogen. Sadelletandet fortsätter. Har nu en cuttingsadel hemma som jag ska prova att rida i. Ska ta mig till ridhuset samtidigt som Pernilla ska kunna komma och hjälpa mig att titta om den passar. Det är inte lätt det där med att få allt att klicka. Fast skam den som ger sig.

Har nu kommit igång med att jobba fast jag saknar mina jobbarkompisar på andra sidan vägen. Träffade en av mina favoriter igår och det var kul samt pratade med en annan. Ja det är verkligen tråkigt att inte träffa dem oftare. På nya jobbet är det bra känner att jag är i mitt rätta element även om jag känner att jag vill jobba med mer akutsjukvård. Vi får se hur det blir och såklart jobba dagtid.

Idag blir det pizza för jag och sambon är inte riktigt på hugget vi har kanske drabbats av Buskhyttesmittan???

RSS 2.0