Lite trail och lite western riding

I dag har Fella o jag tränat litegrann hemma på stallplan. Jag har gjort en provisorisk repgrind och ställt konor utmed stallet. Tur att ingen ser oss. Grinden hamnade såklart för nära dygnstacken så Fella var ju tvungen att kontrollera om det fanns något att äta i den. Alltså var det lite pyssel att få honom att förstå att det var grindträning vi skulle göra. Gick ganska bra till slut i allafall. Sedan blev det trav mellan konor och det är ju ingen match för Fella. Galopp upp till huset där vi gjorde spinförsök i slowmotion. Fan jag vet inte hur jag ska få dem att gå fortare, får ta det med Per på clinicen i april. Det Fella tyckte var roligast idag var att galoppera upp till grannen. Han vet inte hur han ska göra för att komma snabbast fram. Det verkar som om han tycker att det är jättekul (hoppas det i allafall). Första tävlingen närmar sig med stormsteg. Känns i allafall skönt att vara med i ett lag där det inte är blodigt allvar. Just 4 fun heter vi tycker att det är ett mycket passande namn. Nu lite slappning i soffan med sambon och vovven. Sedan blir det ner och natta Fella o damerna. I morgon är det fredag och jag undrar vart tog den här veckan vägen? Vi hörs..

Det var ett tag sedan sist....

... ja jag vet det. Nästan ett helt år. Ska försöka ta mig i kragen men nu är det mest facebook som jag är inne på. Får väl göra lite reklam för bloggen där. Efter en vinter där jag inte mått så bra börjar jag se lite ljusare på tillvaron. Jag har anmält mig och Fella till westernallsvenskan och det ska bli kul att komma ut och tävla på riktigt. Ja jag kan ju inte vela när jag har ett helt lag som blir drabbat och jag bangar.
Fella o jag har anlagt ett späcklager (trodde att vintern skulle bli kall) och nu måste vi blir av med detta innan vi kan visa oss offentligt. Fella har samma omkrets runt magen som över rumpan och hur jag ser ut är fruktansvärt. Om vi nu kan trimma oss litegrann så blir det nog bra.
Första fasen mot en mindre midja blir temporidning på Larslundsmalmen. Stackars sambon följer med på cykel för jag vill inte ge mig iväg så långt hemifrån själv. Vi blir tvungna att lasta både kuse och cykel i transporten för det är ju en bit dit. Ja nu jävlar måste jag skärpa mig. Har en så underbar kuse som är för bra att bara ridas här hemma.

Ja det var lite mjukstart med bloggandet samtidigt som jag tittar på melodifestivalen. Jag säger bara Top Cats - det är det som gäller. Kraaaam

RSS 2.0