Vad är detta???

vaknade i morse av att det hällregnade. Direkt tänkte jag förstås på mina hästar som varit ute i natt. Klädde på mig och gick ner och hämtade tre dyngsura hästar som gärna följde med hem. Nu står de inne och sover.
Tänk att jag är så larvig och knappt klarar av att ha dem ute på nätterna är rädd att de ska fara illa. Sambon är så trött på mig och säger att - de är faktiskt hästar -. Han har helt rätt men jag tror ändå att de inte klarar sig.
Jaha nu är det väl dags att ta tag i den här dagen. Är så himla slö när jag är ledig men det är så tungt på jobbet så jag är helt slut när jag är ledig. Hur ska jag stå ut tills i september? Fast det är ju bara tio veckor kvar inkl semester.

Ännu en givande clinic

denna gång för Staffan Ljunggren. Har inte ridit för honom på Fella förut så det var med spänning vi åkte iväg i går morse till Bullersta. Första lektionen gick sådär eftersom Fella inte lyssnade riktigt på mig samt att jag inte visste vad som krävdes av oss. Efter lunch så gick det bättre för då hade jag kommit på "knepet" till viss del. Fella gick som en dröm och gjorde övergångar som var helt underbara. När vi kom hem fick Fella gå ner till flickorna och de stod vid ledhålet och väntade på sin prins. De hade säkert stått där hela dagen och väntat på honom.
I morgon är det jobb igen men innan jag börjar ska jag till kirurgmottagningen och hälsa på. Jag är nog den enda i detta land som längtar till september men det beror ju på att jag ska börja jobba där då. Fast jag ser fram emot semestern också.
Fluke ligger nu i soffan och flirtar med grabben som sitter och äter. Johan har lite svårt att stå emot Flukes charm och vem har inte det?
Ha det bra ute i regnet hoppas att det slutar snart så vi kan gå ner och hämta gänget... Morsning


RSS 2.0