Hej igen det var länge sen

Mars 2012 var jag visst inne och skrev någonting senast. Har det hänt något sedan sist ja det kan man lugnt säga. Tänker försöka vara duktig och skriva lite mer och kanske berätta om allt som hänt med mig sedan sist.
Det största är att jag inte längre är sjuk eller rätttare sagt jag var aldrig sjuk utan jag var feldiagnostiserad. Mitt förtroende för psykvården i landstinget Sörmland  är lika med noll. Jag har ju både arbetat och varit patient så jag har ju sett det från båda sidorna. Jag skulle kunna skriva en hel bok om allt om min resa. Vill någon läsa om den så varsågod vill ni inte så behöver ni inte.
Jag ska nu göra något som jag inte brukar göra blotta mig offentligt. Sökte Previa 2007 för att jag kände mig nedstämd och blev insatt på Venlafaxin (antidepressiv medicin). Det var starten på min historia i psykträsket. Nåväl jag åt medicinen och livet flöt på. 2009 började känna mig konstig och fick olika symtom vilka var tecken på biverkningar. Sökte vårdcentralen men läkaren där sade att jag var deprimerad och ökade dosen! Jag mitt nöt frågade om det kunde tänka sig att jag var bipolär. Remiss till psyk och efter 20 minuter hade en AT-läkare ställt diagnosen bipolär typ 2. Gissa vilket helvete det skulle ge mig. Fortsättning följer...
 

RSS 2.0