Idag blir Fella 4 år

...tänk att han är så stor. Igår var vi hos Ronny Åman och tränade han tyckte att vi hade utvecklats sedan han såg oss första gången. Vi var på utebanan och Fella skötte sig bra. Fick träna på spin och stop och sedan galopperade vi en del. Ronny tycker att det ser bra ut och jag längtar efter nästa gång vi åker och tränar. Det första jag gjorde när jag kom till jobbet i morse var att berätta för Veronica om träningen och hur glad jag var över Fella. Lika glad som jag var då lika ledsen blev jag på lunchen. En person som också är involverad inom hästvärlden sade till mig att Fella inte har någon som helst respekt för mig! Gissa att det kändes som om jag fick fötterna undansparkade. Jag blev helt tyst och visste inte vad jag skulle säga till mitt försvar.
När jag sedan fick tillfälle att prata med Veronica igen så kändes det lite bättre men när jag kom hem och träffade sambon kom allt över mig igen. Jag blir så ledsen över hur folk kan kommentera andras hästhållning. Visst jag har fruktansvärt svårt att vara tuff mot Fella men jag upplever inte själv att det är något problem i att hantera honom. Jag undrar om det verkligen skulle gå så bra att rida honom om han nu helt fullständigt sket i mig. Jag har ridit för både Per Larsson och Ronny Åman och de har ALDRIG sagt att Fella skulle nonchalera mig...
Vem ska jag tro på???
Ja ja skit samma nu har jag fått skriva av mig. Jag och Micke har iallafall en plan och den är nu på planeringsstadiet och än så länge belagd med sekretess. Men den som väntar på något gott.....
Kram på er alla som gillar mig och Fella tillsammans


Jag är så glad...

Idag var jag och Fluke hemma hos mina föräldrar på ena sidan av Åtvidaberg och sambon var hos sina på den andra sidan. Ja vi är uppvuxna 5 mil från varandra men träffades först när vi var vuxna och det här uppe i Sörmland. Det har varit en trevlig dag tillsammans med föräldrarna och jag och mamma var även hos min 92-åriga mormor och hälsade på. Fick med lite stolpar hem så att vi kan göra en större hage till hästarna. Jag är så glad över mina föräldrar men ibland får jag lite dåligt samvete för de gör så mycket för mig. Visst jag gör saker tillbaka men jag skulle vilja bo närmare dem så att jag kunde träffa dem lite oftare fast inte för ofta för det skulle nog bli lite jobbigt (min mamma och jag är överens om det).
När vi kom hem och skulle ta in hästarna flög visst själva f-n i Fella han sprang, bockade och hoppade över stubbar och stenar så det stod härliga till. Gud vad snabb han är om jag var helt säker på att han bara skulle springa om jag red och inte bockade eller hoppade åt sidan skulle det vara helt underbart att få rida honom i den farten. Det finns visst en liten racerhäst i min Fella. Damerna blev helt paralyserade när han for fram till och med Molly stod still.
Nu är det åter kväll och jag ska duscha av mig så att vi kan slappa lite framför TV:n.
Sov gött och vakna törrt....

Vilken härlig värme

Gick upp tidigt i morse för att ge hästarna frukost. Lade ut hö i hagen och fyllde på vatten så de fick gå ut efter att de ätit upp kraftfodret. Jag stod där i hagen och tittade på mina fina hästar när de åt hö. Fåglarna kvittrade och Fluke satt och gnällde för att han inte kunde komma till mig (han kan ju inte gå lös för då rymmer han som ni säkert vet). På kvällen tog jag en tur i skogen med Fella och det var så skönt att sitta där på min fina häst och njuta av vårkvällen.
I morgon ska jag åka och hälsa på föräldrarna och min mormor, sambon åker till sina föräldrar och min käre son har jag inte hört av på flera dagar ska slå honom en signal också för nu längtar jag efter honom.
Gäsp nu är det läggdags så godnatt med er allesamman
Längtar efter att få göra Fella fin och tävla...

Vi överlevde helgen....

Fella och jag alltså vi har ju varit på clinic i helgen och det gick så himla bra. Jag är så stolt och nöjd över min underbara häst så att jag får ståpäls bara jag tänker på det. Jag har stått och tittat på honom när han går tillsammans med sina flickor i hagen och han är ju så himla fin.
I går red vi två pass och idag ytterligare två. Jag som var lite orolig över att Fella skulle bli trött men han skulle nog orkat några pass till. Däremot blev jag helt slut sista passet. Inte pga jag blev trött fysiskt utan psykiskt. Jag kände mig helt urblåst och fattade knappt vad jag skulle göra. Fella gjorde som alltid sitt bästa och vi fick på något sätt till både slutor och fattningar.
Nu är det bara att kämpa vidare och hålla allt vi lärt oss i minnet och hoppas på att vi får vara med nästa gång också.
Nu ska jag gå och lägga mig och titta på TV. Undrar vem som somnar först jag, sambon eller vovven Fella sover nog redan gott i sin box.
Godnatt

Fella är lite "bakis" efter helgens prövningar...


RSS 2.0